Kunst-/Klikgebitreparatie
Voor reparatie aan uw kunstgebit, klikgebit, plaatje of frame kunt u maandag t/m vrijdag terecht in onze praktijk op de Bernissestraat 12 a in Amsterdam. De meeste reparaties kunnen in een uur klaar zijn. Een enkele keer is het nodig eerst een afdruk te maken en zal het repareren wat langer duren. Lijm, vijl of schuur niet aan uw prothese, het repareren wordt erdoor bemoeilijkt.

Voordelen van klikgebit en kunstgebit reparatie bij Tandartsenpraktijk Broekman-Teggelaar Amsterdam:

Snel geholpen
Reparatie vaak binnen 1 uur klaar
Meer dan 25 jaar ervaring
Specialisten op gebied van maken en repareren van kunstgebit en klikgebit
Meer dan 25 jaar is onze praktijk gevestigd in Amsterdam, waar wij ons gespecialiseerd hebben in het maken en repareren van kunstgebitten, klikgebitten en partiële protheses. Wij maken en repareren uw prothese in eigen beheer, maatwerk met de individuele wensen van u als klant vooropgesteld. Ons laboratorium is gesitueerd in de Rivierenbuurt in Amsterdam.

Kosten kunstgebit reparatie of klikgebit
Vanaf 1 januari 2017 wordt een reparatie van een volledig kunstgebit of klikgebit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt ook de overige 10 % eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoed.

Bent u bij ons ingeschreven? Dan kunt u ons een passender advies over de kosten vragen.

Het wettelijk eigen risico ( in 2017 € 385,- per kalenderjaar)is van toepassing op alle vergoedingen die plaats vinden vanuit de basisverzekering. Vergoedingen uit de aanvullende verzekering vallen buiten het wettelijke eigen risico.

Kosten reparatie plaatje of frame (partiële prothese)
Een reparatie van een plaatje of frame wordt meestal gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Dus niet vanuit de basisverzekering, waardoor u ook niet eerst een eigen risico heeft. Heeft u geen tandartsverzekering dan vragen wij u de nota direct te voldoen. U kunt bij ons pinnen.

Tags: Cosmetische tandheelkunde, Facings, Gebitsrenovaties, Implantaat kies, Implantaat tand, Implantaten, Implantologie, Keramische kronen en bruggen, Kiespijn, Klikgebit,
Kunstgebit reparatie, Orthodontie, Orthodontist amsterdam, Porseleinen facings, Tandarts Amsterdam, Tanden bleken, Witte vullingen, Wortelkanaalbehandeling,

Openingstijden

Maandag

9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag

9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag

9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag

9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag

9.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Adres:

Bernissestraat 12A Amsterdam

Telefoonnr.:
Plan mijn route

Schrijf uw waardering

Kwaliteit
Prijs
Personeel
Service
Bereikbaarheid
Bezig met verzenden ...
Bedankt voor uw review
Niet alle velden zijn volledig ingevuld